Sport

2017.07.03. 18:55

Ketten is érkeztek a Puskás Akadémiához

Eseménydúsan telt a Puskás Akadémia FC hétfője, az NB I-be idén visszatérő csapat két új szerzeményt jelentett be. Az újonc ezzel már tíz újonnan igazolt játékosnál tart, ennél több érkezővel pedig csak az Újpest büszkélkedhet az NB I-ben.

Dévai Nándor Csaba

Amellett, hogy Pintér Attila vezetésével nagyon komolyan folyik a felkészülés Felcsúton, az igazolások terén sem vesznek vissza tempóból.

A felcsúti gárda honlapján először Molnár Gábor érkezéséről szóltak a hírek, aki Mezőkövesdről teszi át székhelyét Fejér megyébe. A Miskolcon született játékos a Kazincbarcikánál játszott, mielőtt 2014-ben Mezőkövesdre szerződtették. Előbb az NB II-ben, majd az NB I-ben is bemutatkozott a csapattal, összesen pedig nyolcvanöt mérkőzésen húsz gólt szerzett a matyóföldiek színeiben. A 23 éves szélső az U21-es válogatottban is megfordult, két mérkőzésen lépett pályára a nemzeti együttesben.

A másik érkező a szintén 23 éves Radó András, aki a Ferencváros gárdájától érkezett Felcsútra. A fiatal center egyszeres magyar bajnoknak, és kétszeres kupagyőztesnek mondhatja magát - mindkét eredményt a zöld-fehérekkel érte el. A szombathelyi nevelésű játékos a vasi együttesben kilencvenhat mérkőzésen huszonhat gólt szerzett, 2015 júliusa óta, ferencvárosi karrierje alatt pedig ötvenkét mérkőzésen nyolc gólt szerzett, s öt alkalommal szolgálta ki betaláló társait. Megfordult az U19-es, valamint az U21-es válogatottban is, felcsúti szerződése pedig három évre szól. Ezzel a két igazolással tovább növelte esélyét a Felcsút egy sikeres szezonra, amihez most már minden körülmény adott - arról nem is beszélve, hogy a Puskás kerete a harmadik legértékesebb az NB I mezőnyében, közvetlenül
a Videoton mögött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!