Sport

2017.06.01. 13:54

Némi izgalom Szabadegyházán - Az OSZ-CAR csoportban a kiesés szempontjából döntő csaták várhatóak

FEJÉR MEGYE A 30. forduló következik a Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. Vannak pályák, ahol még bőven lesz ok az idegeskedésre.

Káldor András

OSZ-CAR csoport

A bajnokságot nyert Bakonycsernye a szomszédvár Bodajkhoz látogat, különösebb tétje nincs a mérkőzésnek, bár a vendéglátók sikere esetén esetleg egyet léphetnek előre a tabellán. A Puskás AFC III ősszel Kápolnásnyéken egy egyes döntetlent ért el, hazai pályán ők tűnnek az esélyesebbnek. Hasonló a helyzet a Szár és a Fehérvárcsurgó összecsapását tekintve is, a száriak hazai mérlege imponáló, így aztán ezen nem valószínű, hogy szeretnének rontani. Az Aqvital FC Csákvár II számára létkérdés viszont a három pont begyűjtése, és még így sem biztos a bennmaradásuk. Riválisuk a Videoton Baráti Kör együttese Pázmándra utazik, a fehérvári gárda az előző fordulóbeli Csór Truck-Trailer elleni sikerével elmozdult a kiesést jelentő 15. helyről, ezzel megelőzte a Csákvár II. csapatát. A végelszámolásnál ez a győzelem sokat érhet, mivel a Videoton Baráti Körnek kettővel több győzelme van, mint a csákváriaknak, és egyel többször nyertek, mint a Csór, ez által pontazonosság esetén a Videoton Baráti Kör áll a legjobban.

Június 4., vasárnap, 17.00

Bodajk (8.)-Bakonycsernye (1.), Puskás AFC III (2.)-Kápolnásnyék (4.), Szár (3.)-Fehérvárcsurgó (5.), Mány (10.)-Pákozd (11.), Vál (9.)-Kőszárhegy (16.), Aqvital FC Csákvár II (15.)-Mór II (7.), Csór-Truck Trailer (13.)-Pusztavám-Jüllich (6.), Pázmánd (12.)-Videoton Baráti Kör (14.)

AGÁRDI TERMÁL csoport

Idejekorán, már csütörtökön megkezdődtek a küzdelmek a csoportban, a Kisláng csapatának a kérésére játszották le a Pusztaszabolcs elleni összecsapást. Az időpont módosítás kérelmének az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága helyt adott, mivel egyik csapat helyezésében sem történhet érdemi változás. A forduló egyetlen, rangadó jellegű mérkőzésére Szabadegyházán kerül sor, ahol a Seregélyes csapata vendégeskedik. A házigazdák meglehetősen hullámzó tavasz után vannak, de a 4. helyet egy győzelemmel még elcsíphetik. Ellenfelük viszont lendületesen szerepelt a szezon második felében, eddig ugyannyi pontot gyűjtött, mint ősszel, és egy siker akár még a dobogóra is repítheti őket. A Káloz végig magabiztosan szerepelt, és jó hazai mérlegének köszönhetően a mérkőzés esélyeseként várhatja az MPF Ráckeresztúr gárdáját. Az Ikarus-Maroshegy csapata hazai pályán ünnepelheti meg bajnoki címét, és zárhatja az évet újabb győzelemmel.

Június 1., 18.00

Pusztaszabolcs-Kisláng

Június 3., szombat 17.00

Besnyő-Iváncsa II (10.)-Rácalmás (14.)

Június 4., vasárnap, 17.00

Káloz (6.)-MPF Ráckeresztúr (12.), Szabadegyháza (5.)-Seregélyes (4.), Adony (8.-Sárbogárd II (11.), Ikarus-Maroshegy (1.)-Nagykarácsony (13.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!