Sport

2017.04.07. 15:04

Most nem volt vesztes: nem hirdettek győztest a XV. ARAK AKTÍVon

Tizenegy székesfehérvári általános iskola 1-4. évfolyamának nyolcfős évfolyam-válogatottjai vettek részt az ARAK AKTÍV városi fináléban.

Ferencz Balázs

Az Alba Regia Sportcsarnokban ezúttal gálát hirdetett a programot szervező ARAK Utánpótlás Akadémia, nem hirdettek végső győztest, az élményszerzés, az atlétika szeretete szolgáltatta a megmérettetés fő apropóját.

A finálét megelőzően minden intézményben iskolai fordulót rendeztek, ahol a legügyesebbnek vélt gyerekekből állították össze a testnevelők az évfolyamok válogatottjait.

 

A XV. ARAK AKTIV városi döntőben az István Király Általános Iskola, a Hétvezér Általános Iskola, a Tóvárosi Általános Iskola, a Széna Téri Általános Iskola, a Kossuth Lajos Általános Iskola, a Németh László Általános Iskola, a Felsővárosi Általános Iskola, a Bory Jenő Általános Iskola, a Talentum Református Általános Iskola, a Munkácsy Mihály Általános Iskola, valamint újoncként a Szent Imre Általános Iskola diákjai álltak rajthoz.

A népes szurkolótábor előtt versengő diákokat most nem rangsorolták, a júniusi TESZ futóversenyen elinduló futók száma alapján adják át a legjobb nyolc iskolának az értékes sportszer-vásárlási utalvánnyal járó díjakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!