Sport

2017.04.06. 12:31

Megyei I: Több alsóházbeli csapat számára is kiélezett összecsapások várhatóak a hétvégi fordulóban

A 22. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük esélylatolgatásra.

Káldor András

Április 8., szombat, 14.00

Bicske (2.)-Baracs (11.)

Raffai Rudolf a Bicske vezetőedzője: - Legutóbb Pátkán „csupán" egygólos győzelmet arattunk, ennek oka egyrészt, hogy nem „játszott" az ellenfelünk, de számunkra is komoly gondot okozott a pálya talajának minősége, mivel játékra nem volt alkalmas. Köztudott, hogy a mi csapatunk játszana, ha van rá lehetősége, erre most nem volt sanszunk, így ezek alapján elégedett vagyok az egygólos győzelmünkkel. Elvárás a csapatommal szemben, hogy minden mérkőzést nyerjen meg, az egy nullás sikert a Baracs ellen is elfogadnám. Ellenük se lesz könnyű dolgunk, be fognak állni, védekezni - akárcsak a Pátka - mi pedig próbálkozni fogunk, de fokozottan figyelnünk kell majd a kontráikra.

Április 8., szombat, 16.30

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (5.)-Ercsi Kinizsi (7.)

Balogh Zsolt a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: - A kupában sajnos nem tudtuk szerdán elérni a célunkat, annak ellenére, hogy mindent megtettünk a Nagykarácsony otthonában vereséggel felérő döntetlent játszottunk, így kiestünk a sorozatból. Nincs mit tenni, ezt a mérkőzést el kell felejteni, hibáinkból tanulni kell. Készülünk a rangadóra, amelyre minden játékosom a rendelkezésemre áll. Jó erőkből álló, és futballozni akaró Ercsi látogat hozzánk, az előjelek alapján nehéz mérkőzésre számítok, remélem, visszatérünk régi önmagunkhoz. Szeretnénk folytatni tavaszi jó sorozatunkat, és feledtetni a kisiklásunkat.

Ősszel 1-1-et játszott az Ercsi (zöld) otthonában a Gárdonnyal
Fotó: Kricskovics Antal

Velence (13.)-Tordas (10.)

Kiss Ervin a Velence szakosztályvezetője: - A helyzetek kihasználásán feltétlenül javítanunk kell, ez okozta a Nagylók elleni kupameccsen is a vesztünket. Rendkívül rossz passzban vagyunk, többször álltunk a kapussal szemben, de nem tudtuk góllal befejezni az akciókat. Megtaláltuk a megoldást a vezetőedző posztjára, régi-új edzőnk Pavlik József áll majd a csapat élén, aki a szezon végéig vállalta el megbízatását. Fájó szívvel mondom, de a Tordas ellen nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ennek ellenére természetesen nem megyünk ki a pályára feltartott kézzel, már csak azért is mert pontot, pontokat kell szereznünk.

Április 9., vasárnap, 16.30

Polgárdi (9.)-Sárosd Sport 36 (6.)

Kurja Csaba a Polgárdi szakosztályvezetője: - Fiatal a csapatunk, sajnos legutóbb Baracson is csak a mez futott ki a pályára, nem volt meg a csapatban a kellő összpontosítás, és ennek vereség lett az eredménye. A hétvégi meccs előtt éppen ezért edzés helyett elbeszélgetünk majd a társasággal, hogy jó lenne már, ha egy kicsit megkomolyodnának, valamint a hozzáállásuk is javulna, mert a 8. hely megtartása is veszélybe kerülhet. Egygólos vereségeket szenvedtünk az utóbbi időben, ezek a mérkőzések mind hozhatóak lettek volna, de helyzetkihasználásunkkal bajok vannak. Ráadásul legeredményesebb játékosunk, Kosztolányi Bence orrcsonttörést szenvedett a baracsi meccsen, és operálni fogják, legalább három találkozón nem játszhat. A Sárosd sohasem volt könnyű ellenfél, abban bízhatunk, hogy már többször megszorongattuk őket, nyertünk ellenük. Összeszedett játékkal, most is szoros meccsen győzelmet várok! Kosztolányi Bencének, pedig jobbulást kívánunk!

Iváncsa (1.)-Mezőfalva (12.)

Masinka László az Iváncsa vezetőedzője: - Kétségtelen, hogy jól ismerem a Mezőfalva csapatát, de az elmúlt évhez képest sokat változtak. Természetesen vannak olyanok, akik nálam is játszottak, nem véletlen, hiszen legutóbb is öt és félévet húztam le a csapat mellett, emellett Mezőfalván születtem, és élek. Egyféleképpen okozhatnak számunkra meglepetést, ha mi nem az elvártaknak megfelelően állnánk hozzá a találkozóhoz. Semmiképpen nem szabad úgy a pályára lépni, hogy sima meccs áll előttünk, az első perctől kezdve komolyan kell vennünk!

Martonvásár (4.)-Sárbogárd (8.)

Patkós Csaba a Martonvásár vezetőedzője: - Kemény meccs lesz, egy jó erőkből álló csapat ellen, de minden mérkőzésre úgy megyünk ki, hogy nyerni akarunk, ezúttal sem lesz másképp. A hozzáállásunkkal nincs gond, sajnos szűkös a keretünk, de abban biztos vagyok, hogy, aki pályán lesz mindent meg fog tenni a győzelemért! Térdsérüléssel bajlódik ugyan Magyar Balázs, remélem, hogy rendbe lesz, mert játéka a csapatban meghatározó.

Lajoskomárom (14.)-Aba-Sárvíz FC (15.)

Csulik Zoltán a Lajoskomárom megbízott edzője: - Jól sikerült a felkészülésünk a rangadóra, hiszen a kupában legyőztük a Pátkát. Jó alapokat adhat, de minden bizonnyal a szezon eddigi legnehezebb meccse következik, mivel az abaiak is az életükért küzdenek. Bízom abban, hogy hazai pályán meg tudjuk szerezni a győzelmet, szerencsére nem lesz hiányzónk, teljes garnitúrával vesszük fel a küzdelmet. Már csak azért is lenne jó győzni, mert abban az esetben akár több helyet is léphetnénk előre a tabellán, amennyiben a több rivális eredménye is kedvezően alakul. A hazai meccseinket feltétlenül hoznunk szükséges ahhoz, hogy biztosan kiharcoljuk a bennmaradást.

Mór (3.)-Pátka (16.)

Németh Bálint a Mór vezetőedzője: - Nagyon nehéz mérkőzést várok, a Pátka véleményem szerint nem a leggyengébb csapat a bajnokságban. Sokszor szoros mérkőzéseket játszottak, akár élcsapatokkal szemben is, mint ahogy a múlt héten a Bicske ellen. Több egy góllal elvesztett mérkőzésük volt, és ebből meríthetik az erejüket. Kellemes helyzetben vagyok, egyedül a huszonkét fős keretből Handl Szabolcsra nem számíthatok, úgyhogy az okozza a legnagyobb gondot, hogy kit hagyjak ki vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!