Sport

2017.04.02. 19:56

180 versenyző állt rajthoz a hétvégén - A Jégmadár több sportolója dobogóra léphetett

Székesfehérvár - A hétvégi Jégmadár Húsvét Kupával ért véget a hazai műkorcsolyaszezon az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

Horog László

A házigazda Székesfehérvári Jégmadár Műkorcsolya Egyesület ezúttal is sok versenyzőt indított, tizenhatan léptek jégre, a legfiatalabb versenyzőjük a nyolcesztendős Hartdégen Lili volt, a legidősebb pedig az egyaránt 15 éves Zákányi Eszter és Szabó Klaudia. Hazánkból összesen 15 klub adta le versenyzői névsorát. Külföldi műkorisok érkeztek az Egyesült Államokból, Dél-Koreából, Szlovéniából, Csehországból, Szlovákiából, Horvátországból és Olaszországból, a nemzetközi viadalon összesen 180 sportoló állt rajthoz.

A tíz éven aluliak léptek először jégre szombaton, a kétnapos erőpróba vasárnap este zárult.A versenyigazgató, Simkó Zoltán elmondta, a hazai versenyzőkre ezúttal sem lehet panasz, mindannyian megtették a magukét, a Jégmadár több sportolója dobogóra léphetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!