Sport

2017.03.03. 21:26

A Csákvár együttese a Cegléddel mérkőzik meg

Csákvár - Az Aqvital FC Csákvár a Merkantil Bank NB II 23. fordulójában a Ceglédi VSE vendége lesz.

Káldor András

A mérkőzésre vasárnap 14.30-kor Albertirsán kerül sor.Az Aqvital FC Csákvár csapata a tabella 14. helyén várja a bajnokság folytatását, míg vendéglátójuk jelenleg a 18. a húsz csapatot számláló mezőnyben. Mindkét gárda számára befejeződtek szerdán a Magyar Kupa küzdelmei, a ceglédieket a DVTK, míg a Csákvárt a Sopron búcsúztatta, így érthetően nem a legjobb hangulatban készülnek az összecsapásra.

Molnár Tibor (Csákvár, elöl) Fotó: Molnár Artúr

Ráadásul a Csákvár duplán bánhatja kiesését, mivel a következő körben a Fortuna jóvoltából az NB III Közép csoportjában vitézkedő Budafoki MTE csapatával kerülhettek volna össze. Augusztusban Csákváron 2-1-re nyertek a hazaiak, Molnár Tibor és Horváth Roland találataira csak Albert Ádám tudott válaszolni.

Az előző fordulóban a Cegléd idegenben, a Cigándot győzte le, míg a Csákvár a Szeged ellen szenvedett 3-0-s vereséget. Vincze István tanítványai a tavaszi szezonban még nem győztek, így fontos lenne számukra a pontszerzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!