Sport

2017.01.28. 20:10

Kedvezőtlenül alakultak az eredmények - "Magunkba kell néznünk"

Akár három pontra is megközelíthette volna a rájátszást érő alsóházi második helyet a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.

Ferencz Balázs

Az EBEL középszakaszának 3. fordulójában az utolsó helyen álló, mégis, a Volán ellen mindig remeklő Olimpija Ljubljana szétlövés után nyert 4:3-ra Székesfehérváron, s két pontot vitt el. Pedig kedvezően alakultak a forduló eredményei, a Dornbirn 2:1-re verte a VSV-t, és a Bolzano is kikapott a Graztól.

Sofron István keményen harcolt, Dornbirnben is sokat kell ütközni Fotó: Koppán Viktor

Az Olimpija elleni teljesítményünkkel az egész szezonban nem vagyunk elégedettek, ahogy most sem - értékelt Énekes Lajos, a fehérváriak másodedzője.- Sokunknak magunkba kell néznünk, hogy egy olyan csapat ellen, amely végig az utolsó helyen állt, ilyen meccset játszottunk. Ettől függetlenül megvoltak a helyzeteink, és tudtuk, hogy olyan szakaszában vagyunk a bajnokságnak, ahol az összes apró pont hiányozhat, és nem lehet ilyen pontokat elveszteni, főleg itthon. Szerencsére még most is öt pontra vagyunk a rájátszást érő helytől, de ha így folytatjuk, akkor nem igazán van esélyünk. Azt gondolom, most nem mindenki állt úgy készen erre a mérkőzésre, ahogy azt terveztük, illetve amire készültünk. Sok olyan játékelem nem valósult meg, amin egy jó pár napon át dolgoztunk.

A kék-fehérek vasárnap 17.30-kor Dornbirnben szerepelnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!