Sport

2016.11.17. 16:02

Székesfehérvárról az IIHF-be

Székesfehérvár - A Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának korábbi nemzetközi menedzsere, Elekes Szentágotai Blanka december elsejétől a Nemzetközi Jégkorong Szövetségben dolgozik.

A székesfehérvári jégkorongért tíz évig dolgozott Elekes Szentágotai Blanka, aki komoly szerepet vállalt a csapat EBEL-csatlakozásában is. A fehérvári menedzser november elején vett részt Zürichben egy interjún, majd döntés született a közös folytatásról. Blanka Kolbenheyer Zsuzsannával dolgozik majd együtt az IIHF-ben. Komplex munkakörben tevékenykedik, a rendezvények szervezőivel együtt való koordináció és a nemzeti szövetségekkel való kapcsolattartás mellett az IIHF női szakágában is jelentős szerepet vállal.

„Szeretnék köszönetet mondani a kollégáimnak, akikkel az elmúlt 10 évben együtt dolgozhattam, hiszen nélkülük ez nem jöhetett volna létre. Külön kiemelném Ocskay Gábort, mert mindent, amit a hokiról tudok, tőle tanultam” – tette hozzá Elekes Szentágotai Blanka.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!