Sport

2016.09.20. 09:49

Sok hiba és fiaskó

Szekszárd – A női kézilabda NB I/B Nyugati csoportjában a győztes kezdés után idegenben vereséget szenvedett a Gárdony-Pázmánd NKSE csapata.

Ferencz Balázs

Az NB I/B-s  bajnokság második fordulójában a Szekszárd nehéz ellenfélnek bizonyult. Szekszárdi FGKC–Gárdony-Pázmánd NKSE 27-20 (15-7)

Gárdony: Fekete D., Magyar N. (kapusok), Urfi D. 7, Dublinszki D., Szabó A. 2, Flesser D. 2, Németh N., Kuhinkó V. 4, Zs. Nagy D., Selenka Sz. 2, Czakó K. 1, Gránitz P., Hamuth L., Gyebrovszki Z. 2, Jaksics R. Vezetőedző: Németh Helga

Fotó: Molnár Artúr


A tóparti lányok az első félidő 7. percében vezettek utoljára a Szekszárd otthonában.  A  hazai csapat gyorsan kihasználta a gárdonyiak hibáit és elhúztak négy góllal, majd  az első játékrész végére már hétgólos előnyt kovácsoltak. A rengeteg  technikai hibával játszó Gárdony-Pázmánd a szünet után összekapta magát,  jobban játszott, de nem tudta megszorítani ellenfelét. Németh Helga együttese szombaton 18 órakor a  Marcalit fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!