Sport

2015.06.11. 13:35

Krajcsák nyert az I. Hollander Kupán

Székesfehérvár - Visszatért Székesfehérvárra a fallabda-sport elitje. Az I. Hollander Kupán a profik és az amatőr fallabdázók is ütőt fogtak.

Ferencz Balázs

A ranglistás versenyzők mezőnyében a negyed- és elődöntők is szoros csatákat hoztak. A squash magyar élmezőnyét felvonultató torna döntőjében a 12-szeres magyar bajnok Krajcsák Márkot a második kiemelt Farkas Balázs jó játékkal, komoly erőfeszítésre késztette az Union Sportcentrumban. Igaz, végül szoros, ötszettes mérkőzésen érvényesült a papírforma és Krajcsák nyert 3-2 arányban, s elhódította az első Hollander 2000 Kft kupát. Harmadikként Püski Lénárd végzett miután 3-1 arányban győzte le Sebők Benedeket.

Színvonalas mérkőzéseket vívtak a falak között a fallabdázók. Fotó: Koppán Viktor

A nem igazolt versenyzők versenye is nagyon izgalmas, érzelmektől fűtött kiélezett csatákat hoztak. Az amatőrök viadala végül a fiatal Varga Gábor győzelmével zárult. Egy mindvégig kiélezett mérkőzésen 2-1 arányban győzte le Palluch Péter t. Harmadikként Molnár Balázs végzett, aki nagy küzdelemben győzte le Alain Zoilet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!