Sport

2015.03.03. 09:06

Régiós bunyó a ringben

Székesfehérvár – Országos ökölvívó versenyt rendeztek a Jáky József SzKI tornacsarnokában, ahol 16 egyesület 75 versenyzője, közöttük a fehérvári Varkocs György Box Club bunyósai léptek a ringbe.

Matók János

A Fehérvárról benevezett 13 versenyzőből sajnos csak hárman tudták megmutatni tudásukat. Fehérvári Kevin (serdülő 43 kg) csak 2 hónapja űzi a sportágat, de tehetsége és bátorsága indokolta ringbe lépését egy bemutató küzdelem erejéig. A következő varkocsos versenyző a szintén kezdő Szabó Dorottya (ifi 75 kg) volt. Ő is csak bemutató mérkőzést vívott, az eredmény döntetlennel zárult, de óriási fölényben bokszolt.

A kezdő Szabó Dorottya és edzője, Turós Arnold. Fotó: varkocs györgy box club

A harmadik székesfehérvári „várvédő" Bojtos Csaba (junior 60 kg) nagyon fölényes ökölvívást bemutatva, két menet alatt kisöpörte ellenfelét a ringből. Turós Arnold tanítványa olyan látványosan és technikásan boxolt, hogy a szakvezetés neki ítélte a legtechnikásabb versenyzőnek járó díjat. Egyébként az összes különdíj a régiónkban maradt, ugyanis a legharcosabb versenyző az oroszlányi Rácz Krisztofer (serdülő 52 kg) lett, míg a legjobban szereplő csapat díját a Tatabánya SC zsebelte be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!