Sport

2014.10.13. 17:35

Csákváron az ETO

Székesfehérvár - A 4. forduló mérkőzéseivel folytatódik a labdarúgó Ligakupa. A Dunaújváros PASE kedden, a Videoton FC, a Puskás Akadémia FC és az Aqvital FC Csákvár szerdán játszik.

Matók János

Dunaújváros PASE -Mezőkövesd, kedd 14 óra

A C csoportban első Dunaújváros PASE a 3. helyezettet fogadja a pálhalmai sportpályán. A pakliban benne van, hogy Dobos Barna sportigazgató az eddig kevesebb lehetőséghez jutó játékosokat küldi pályára, hiszen pénteken 19 órától az első villanyfényes hazai meccsen, a Szombathely ellen a létfontosságú győzelem a csapat célja.

Puskás Akadémia FC - Pécs, szerda 15 óra

A H csoportban utolsó helyezett PAFC az első helyen álló Pécs csapatát fogadja. A felcsútiak vezetőedzőjétől, Benczés Miklóstól nem áll távol a fiatal tehetséges akadémisták szerepeltetése, s ez minden bizonnyal így lesz majd most is.

Imrik, a csákvári futballista (Fotó: Molnár Sándor)

Újpest FC-Videoton FC, szerda 18 óra

Az E csoport rangadója lesz a mérkőzés, hiszen az első helyen álló vendégek közvetlen üldözőjükkel csapnak össze a fővárosban, élő televíziós közvetítésben.

Aqvital FC-Csákvár Győri ETO, szerda 19 óra

A D csoport 2. helyezettje látogat a harmadikhoz.

- Hazai pályán komolyan vesszük a meccset - mondta Toldi Gábor, az Aqvital FC vezetőedzője. Egy hete idegenben egy nagyon erős Győrrel szemben alulmaradtunk, de azért időközönként tetszetősen játszottunk. Most megpróbáljuk ezt kilencven percen keresztül tartani, s megmutatni azt, hogy képesek vagyunk az élvonalbeli csapat partnerei lenni a hazai pályán, szurkolóink előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!