Sport

2014.02.24. 14:50

Az ARAK atlétái a fedett pályás ob-n

Hétvégén rendezték a fedett pályás atlétikai országos bajnokságot, ahol László Dávid, a fehérvári ARAK hármasugrója ezüstérmes lett.

Matók János

A fedett pályás országos bajnokságra 11 nevezést küldött az ARAK, de betegség és sérülés miatt, csak 5 számban képviselte magát a klub.

A fehérvári indulók közül az éremre legesélyesebb hármasugró, László Dávid a papírformát hozta. A verseny előtt, a ranglista második helyén állt. László végül 15,28 méteres ugrásával akárcsak szabadtéren ezüstérmet nyert. Zsiga Mónika, mivel csarnokban nincs 400 méter gát, síkfutásban versenyzett. Új fedett pályás egyéni rekorddal, 58,97-el az 5. helyen zárt. Kilencedik lett Huszár Kitti hármasugrásban, Zsiga Mónika 800 méteren 10. helyen végzett. Bozsák Ádám 7.33-as eredménye nem ért döntőt 60 méteren. Szabó Dániel és Turcsik Katalin sérülés, Babos Rita betegség miatt volt kénytelen a versenyt lemondani. Zsigovics Natália az egész fedett pályás szezont kihagyta, már nyárra készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!