Sport

2013.11.03. 15:55

Andy Sertich bejelentkezett Fehérvárra

Hosszú, tizenhárom mérkőzéssel megtűzdelt szezont tudhat maga mögött a Sapa Fehérvár AV19 jégkorong-csapata az EBEL-ben. Szünet következik a bajnokságban, a válogatottak tornára készülnek.

Bobory Balázs

Nyugodtan kijelenthető, hogy sikeres időszak áll a fehérvári hokisok előtt, akiknek októberben sikerült olyan erős alapot lefektetniük, amelyre bátran lehet építkezni a folytatásban. A Volán legközelebb november 13-án, Grazban lép jégre az EBEL-ben, remélhetőleg némi feltöltődés után.

Még az is elképzelhető, hogy új játékossal a fedélzeten folytatja a szezont a Volán, hiszen éppen a graziakkal szerződést bontó kanadai Andy Sertich jelezte a fehérvári klubvezetőknél, szívesen folytatná pályafutását kék-fehérben.



Andy Sertich Zágrábban együtt dolgozott Marty Raymonddal (Fotó: medvescak.com)



A bekk korábban a Medvescsak Zagrebnél sikeresen dolgozott együtt Marty Raymonddal, azonban az albás menedzsment egyelőre bővíteni nem akarja a légióskontingenst, nem szeretne a jól teljesítő magyar védőkre új riválist igazolni, így csak akkor jöhet Sertich, ha valaki távozik a tengerentúliak közül. Pár napon belül kiderül, változtatnak-e a Volánnál. Sertichért egyébként az Innsbruck bejelentkezett.

A Sapa FAV19 magyar válogatott játékosaira az előttünk álló hét végén négyes felkészülési torna vár, a többiek előbb regenerálódhatnak, aztán készülhetnek az EBEL folytatására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!