Sport

2013.10.10. 13:25

Szombati motokrossz!

A szokásoktól eltérően nem vasárnap, hanem szombaton rendeznek nemzetközi motokrossz versenyt a kőszárhegyi pályán. A nézők már kiéheztek a látványra.

Matók János

2012-ben a kőszárhegyi egyesület megalapította a Sprintcross Supercup vándorkupát. A cél az volt, hogy egy egyedi, csak itt látható, izgalmas, pörgős versenyt hozzanak össze. Tavaly ez hatalmas sikert aratott mind a versenyzők, mind a nézők körében. Akkor Czuni László neve került fel elsőként a kupára, sajnos ő egy sérülés miatt nem védheti meg a címét most.

A hazai élmezőnyből itt lesz Lécz Gergely, Szőke Márk, Adamek Imre, Hujber Péter, Déczi Balázs, Nagy Alex és mások, valamint a kőszárhegyi versenyzők is. A pálya egy rövidebb, teljesen belátható nyomvonalon halad, látványos akadályokkal kiegészítve. A profikon kívül II. és III. oszt., junior MX2, és pitbike kategória is látható lesz szombaton. A futamok 13 órakor kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!