Sport

2013.07.10. 22:00

Elhunyt Molnár Zoltán

Újabb gyász érintette a fehérvári labdarúgást: elhunyt a Videoton FC egykori masszőre, Molnár Zoltán. Zoli bácsi 30 éven keresztül szolgálta a Vidit, és idén januárban ünnepelte 68. születésnapját.

Matók János


Molnár Zoltán, vagy ahogy nagyon sokan ismerték, a Monyó , 1945. január 19-én született Székesfehérváron, és 1982-től, azaz 37 éves korától egészen 2012 végéig, megszakítás nélkül dolgozott masszőrként a Videoton FC-nél, először az utánpótláscsapatoknál, majd a felnőtt keretnél. Testvérével, Feri bácsival hosszú ideig együtt szolgálták a klubot, mindig életvidám, jó kedélyű, humoros ember volt, aki szívvel, lélekkel tette a dolgát. A régi, a legendás UEFA-kupás futballistáktól kezdve, a későbbi időszakok játékosaiig bezárólag, nagyon szerették, imádták Zoli bácsit. A 69. életévében elhunyt Molnár Zoli temetéséről később intézkednek. A Videoton FC valamennyi dolgozója, a szurkolók ezúton is részvétüket fejezik ki Molnár Zoltán családjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!