Sport

2013.07.26. 17:18

Atlétika ob - Már érmes az ARAK női váltója

A felnőtt atlétikai országos bajnokság első napján az ARAK atlétái az előzetes tervek szerint szerepeltek.

Matók János

- Elégedett vagyok versenyzőink eredményeivel az ob első napján, hiszen minden az előzetes tervek szerint alakult -  mondta Tölgyesi Előd szakosztály-vezető.

Zsigovics Natália szombaton az aranyéremért fut 400 méteren (Fotó: Fási László)

Joggal, hiszen a 400 méteres női síkfutásban Zsigovics Natália a legjobb idővel került be a szombati döntőbe, ahol egyértelműen esélyes az aranyéremre. Szintén érmes reményei vannak  a női hármasugró Babos Ritának, aki 12,58 métert teljesített elsőre (a selejtező szint 12 méter), s máris ment zuhanyozni. Klubtársa, Huszár Kitti 11,76-tal nyolcadikként becsúszott a  fináléba.

Már érmes a női 4x100 méteres váltó (Huszár Kitti, Pálinkás Dóra, Zsiga Mónika, Turcsik Katalin, edző: Varga Tamás, Olasz Tamás), ám miután a Debrecen megóvta a győztes Gödöllőt, szombaton derül ki, hogy az ARAK 2., vagy 3. lett. A férfi 4x100 méteres váltó (Jáger Roland, Szabó Dániel, Hegedűs Ádám, László Dávid, edző: Varga Tamás, Tölgyesi Előd) a 6. helyen végzett. A női 100 méter döntőjében Turcsik Katalin az 5., amíg Pálinkás Dóra a 8. helyen ért be a célba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!