Sport

2013.06.19. 11:17

Vidi: Álvarez marad

Szerdán reggel elutazott az ausztriai Jenbachba a Videoton futballcsapata és tíz napig edzőtáborozik a festői Tirolban.

Bobory Balázs

Hír még, hogy Arturo Álvarez marad a fehérváriaknál. Arturo Álvarez remek focista, nem véletlen, hogy a salvadori támadónak több kérője is volt a nyáron. Csütörtök hajnalra kiderült, hogy a labdarúgó végül mégis marad a Videotonban, erről előbb salvadori internetes források számoltak be, majd a játékos ügynöke egy közösségi oldalra feltett bejegyzésben erősítette meg a hírt.

Álvareznek még egy évig érvényes szerződése lett volna a portugál Pacos Ferreirával, a piros-kékeknek így is sikerült megszerezniük a támadót, aki két évre írhat alá a Vidihez. Álvarez tehát hamarosan csatlakozhat régi-új együtteséhez, amely szerdán megérkezett tíznapos edzőtáborozása helyszínére, Jenbachba. A fehérváriak itt készülnek a júliusban kezdődő kihívásokra. José Gomes legénysége először szombaton, 18 órától a házigazdák osztrák negyedosztályú csapatával vívnak felkészülési mérkőzést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!