Sport

2013.06.28. 14:44

Ünnep, díjakkal, kupákkal az MLSZ megyei igazgatósága átadóján

Székesfehérvár - Pénteken délután a Sóstói Stadion sajtótermében tartották az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának díjátadó ünnepségét, ahol a bajnoki érmesek és Fair-play-díjasok mellett egyéni elismeréseket is átadtak.

Bobory Balázs

Szólt a fanfár, tapsoltak a megjelentek, az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága átadta azt az emléktáblát, amelyen 1951-től az összes megyei I. osztályú bajnokcsapat neve szerepel. "Aki a múltat nem ápolja, a jövőben nem lehet sikeres" - mondta Bencsik István, az Igazgatóság társadalmi elnöke.

Pénteken a lényeg mégis a jelenen, illetve a közelmúlton volt, hiszen a néhány hete befejeződött 2012/2013-as szezon legjobb, legsportszerűbb csapatait díjazták. Ahogy az lenni szokott, nem csak az egyesületek kaptak trófeákat, hanem több megyei futballban dolgozó szereplő is.

A Fejér Megye Labdarúgásáért díj bronzfokozatát a pázmándi Lukács József és az enyingi Pudelka István vehette át. Ezüstfokozatban részesítették Kunstár Bélát, illetve a vértesboglári Tóth Lajost. Az aranyfokozatot idén Becséri Mihály kapta, aki a játékvezető-küldő albizottság elnöke.

Díjazták a szezon legjobb játékvezetőjét, aki Szűcs László lett, a szezon asszisztense pedig Horváth Edina. Új kezdeményezés, hogy a csapatok megszavazták az év edzőjét, Pavlik József, a Velence mestere kapta a legtöbb szavazatot. A legjobb utánpótlás-edzőnek a martonvásári Patkós Csaba bizonyult.

Rengeteg trófea talált gazdára, az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága eredményes szezont zárt, és már nyakunkon van a következő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!