Sport

2013.06.17. 13:50

Tornagyőztes lett a Videoton Puskás Akadémia U17

A Videoton Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U17-es csapata magabiztosan nyerte meg az újvidéki Stevan Nesticki emléktornát.

Matók János

Három mérkőzés, három győzelem, 4-0-ás gólkülönbség. A Szalai Attila, Varga Antal edzőpáros által vezetett Videoton Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U17-es csapata magabiztosan nyerte meg az újvidéki Stevan Nesticki emléktornát, a döntőben Drilon Cenaj góljával a Partizan Belgrádot győzte le 1-0-ra. A szervezők Sallai Rolandot választották a torna legjobb játékosának, és a névadóra emlékezve a legjobb 6-os mezben futballozó játékos díját Pintér Bence nyerte. Értelemszerűen a torna legjobb edzője díjat Varga Antal vehette át.

A torna végeredménye: 1., Videoton Puskás Akadémia, 2., Partizan Belgrád, 3., Vojvodina, 4., Crvena Zvezda, 5., NK Osijek, 6., Bosnyák tartományi válogatott. A csoportmérkőzések során az Akadémia előbb a bosnyák tartományi válogatott ellen 2-0-ra, majd a Crvena zvezda ellen 1-0-ra győzött. A csapat tagjai: Boros, Tóth, Zima (kapusok),  Ayrton, Badi, Balogh, Csonka, Drilon, Koronczi, László, Makrai, Mészáros, Nagy, Németh, Óvári, Péter, Pintér, Sallai, Spandler.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!