Sport

2013.03.29. 14:55

A mérkőzések többsége elmarad a megyei labdarúgó bajnokságban (frissítve)

Székesfehérvár - Ahogy az várható volt, alig lesz mérkőzés a Fejér megyei bajnokságokban az előttünk álló hét végén. Furcsa tréfát űz a labdarúgókkal és a szurkolókkal az időjárás.

Bobory Balázs

Előbb jött a hó, aztán péntekre az eső...

Csodálkozik valaki, hogy ismét nem tudnak mérkőzéseket rendezni az erre a fordulóra kisorsolt hazai együttesek? Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága megadta a lehetőséget, hogy közös megállapodás esetén az egymás ellen küzdő együttesek megállapodjanak  a halasztásról,  új időpontról és a legtöbben így is tettek.  A szövetség az Aqvital-Publo Csákvár TK-val karöltve felajánlotta, hogy az NB II-es együttes műfüves pályáján lehetne rendezni bajnokikat, de erre csak kevés klub jelentkezett. Alább felsoroljuk azokat a meccseket, amelyeket biztosan megrendeznek.

Road Masters megyei I. osztály, szombat, 15 óra: Dunafém-Maroshegy - Gárdony. Vasárnap, 17 óra: Sárszentmiklós - Velence (mindkét meccs Csákváron lesz!)

Megyei II. osztály, vasárnap, 16 óra: Vajta - Dunaújvárosi PASE II.

Megyei III. osztály, szombat, 15.30: Videoton BK - Szabadbattyán.

Vasárnap, 11 óra: Csákberény - Isztimér (Csákváron!),  13 óra: Nagyvenyim - Zichyújfalu (Csákváron!),  16 óra: Tác-Csősz - Jenő, Vértesboglár - Csabdi, Perkáta - Alap,  Szabadegyháza II - Mezőkomárom. Érdemes tudni a drukkereknek, érdeklődőknek, hogy a csákváriaktól eltekintve a fenti mérkőzések is elmaradhatnak, ha a kirendelt játékvezető játékra alkalmatlannak ítéli meg a pályát.

Az elmaradt mérkőzésekről  a csapatok már megegyeztek, az új időpontok  az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának   honlapján megtalálhatóak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!