Sport

2013.02.14. 19:54

Szépen csillogó sárosdi érmek

Szépen csillogtak megyei sportolóink érmei a hét végi, büki nemzetközi junior szkander gp-versenyen.

V. Varga József

A sárosdi karbirkózók mérlege: két arany-, egy ezüst- és két bronzérem. A kilencedik junior Visegrád Grand Prix-t Bükön rendezték meg a hét végén, a nemzetközi szkander versenyen Csehország, Magyarország és Szlovákia válogatottja képviseltette magát. A viadalon öt sárosdi sportoló, Barzsó Alexander (70 kg), Barzsó Henrietta (54 kg), Halász Edmond (-75 kg), Nagy Alex (-65 kg) és Szalók Tibor (80+ kg) vett részt - tájékoztatta lapunkat Alex és Heni édesapja, Barzsó István versenybíró. Barzsó Alexander jobb és bal kézzel is aranyérmet, Barzsó Henrietta a maga 54 kg-jával a 60 kg feletti lányok között bal kézzel ezüstérmet, jobb kézzel bronzérmet, illetve Nagy Alex jobb kézzel bronzérmet szerzett, Halász Edmond jobb kézzel a negyedik helyen végzett. A magyar válogatott megnyerte a csapatversenyt és az ezzel járó vándorkupát, a sárosdi különítmény 41 ponttal járult hozzá a válogatott győzelméhez.

 


A sárosdi „ötös fogat” a büki viadalon: Szalók Tibor (b), Halász Edmond, Barzsó Alexander, Nagy Alex és Barzsó Henrietta (Fotó: Barzsó István)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!