Sport

2012.12.19. 16:48

Triscsuk Krisztát és Siti Beát köszöntötték

Székesfehérvár - Szerdán a Városházán fogadták a női kézilabda Európa-bajnokságon szerepelt fehérvári válogatottakat. Triscsuk Krisztina játékost és Siti Beáta edzőt köszöntötte a polgármester.

Silye Sándor

 

A sportolókat a városházán köszöntötték (Fotó: Nagy Norbert)

Cser-Palkovics András polgármester, Östör Annamária, Horváth Miklós Csaba és Mészáros Attila képviselők, tanácsnokok fogadták az Eb-n bronzérmet szerzett válogatott két fehérvári tagját.

 

Balról Siti Beáta és Triscsuk Krisztina (Fotók: Nagy Norbert)

A köszöntő, a köszönet, és az ajándékok átadása utáni kötetlen beszélgetésen Kriszta elmondta: izgult, amikor először pályára lépett, a lába fájt, de az akarat legyőzte a fájdalmat. Siti Beáta szerint  a csapat fizikailag rendben volt, bár még sokat javulhatnak e téren, ha tudják folytatni azt a munkát, amit elkezdtek. Az biztos:  fejben nagyon erősek voltak a lányok, és ez sokat segített a bravúr véghez vitelében.

A horvátok elleni vereség váratlan volt, nem örültek annak, hogy a norvégok nyertek ellenük, de a különbség kisebb volt a két csapat között, mint néha korábban. A győzelmek közül a németek elleni siker azért volt nehezebb, mert nagy nyomás alatt játszottak.  Karl Erik Böhn szövetségi kapitánnyal öröm volt együtt dolgoznia,  örült, ha tudott neki segíteni, miként annak is, hogy erőt tudtak egymásnak adni. De bevallotta: játékosként könnyebb volt a padon ülni... Közölte,  most jönnek a dolgos napok, kupa- és bajnoki meccsel, ám még vissza kell szokniuk Fehérvárra - fogalmazott Siti Bea.

Triscsuk Kriszta kijelentette: nem kockáztatja a sérülést a kupameccsen, de a Győr ellen  játszana!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!