Sport

2012.10.18. 18:30

Öttusa: elit ob Móron

Mór - A szövetség és a Móri Öttusa SE rendezésében, pénteken 9 órától kerül sorra a korosztályos három- és kéttusa országos elit bajnokság.

Matók János

A korosztályos versenynek a móri Wekerle Sándor Szabadidő- és Sportközpont ad otthont, és a 9 órai megnyitó után kezdődik el az úszással, amíg a futás rajtja 14 óra. A versenyt a Magyar Öttusa Szövetség és a Móri Öttusa Egyesület közösen rendezi.

Az elit bajnokság egy meghívásos verseny. A Magyar Kupa versenysorozat alapján, korosztályonként a legjobb 12 versenyzőt hívták meg. Az elit bajnokság két nemben és hat korcsoportban kerül lebonyolításra. A Móri Öttusa Egyesület 11 versenyzőjét - akik Kulcsár Antal mesteredző irányításával készülnek - hívta meg a Magyar Öttusa Szövetség. Közülük a móriak reményei szerint többen  esélyesek az éremszerzésre, így például Kaiser Luca Hanna, Szailer Zsófia, Boros Nóra, Brumbauer Franciska, Kovács Fanni és Varga Eszter. Az ob-n az Alba Volán SC és az Alba Öttusa SE versenyzői is elrajtolnak.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!