Sport

2012.06.11. 18:38

Öttusa junior Eb - Nem lehet mindig érem...

A junior fiú, lány (nő, férfi?) váltó harmadik, lovaglás tusájában Hada Noémi és Harangozó Bence 1-1 hibát vétett, így egy helyet előre léptek összetettben. (Frissítve)

Silye Sándor

12:38 A magyar csapatot két fehérvári, Alba Volán SC versenyző, Hada Noémi és Harangozó Bence képviselte. A vívással ezúttal is bajok voltak, a két fiatal csupán 780 pontot ért el, és ezzel a 6. helyet foglalták el a nyolc csapat között. Az uszodában egy hellyel ennél is hátrébb végeztek (1296), d eösszesítésben megtartották a hatodik helyüket.

21:43 Nem lehet mindig érem...

A junior fiú, lány (nő, férfi?) váltó harmadik, lovaglás tusájában Hada Noémi és Harangozó Bence 1-1 hibát vétett, így egy helyet előre léptek összetettben. Bár csak az 5. helyig jutottak ekkor, de nem sok pont választotta el őket a 3. helyezettektől. A remény a kombinált számban fokozatosan halványult, a csapat végül a 6. helyen végzett. A versenyt a franciák biztosan nyerték. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!