Sport

2012.04.24. 18:07

Fehérvári a legjobb rögbis csapat a minik között

Esztergomban rendezték meg a mini és kölyök rögbibajnokság záró fordulóját. Az ország legjobb mini csapata fehérvári lett.

Silye Sándor

A Fehérvár Rugby Club 2000-2003-ban született gyerekeiből álló csapata lett az idei bajnok a mini korosztályban.
A záró nap előtt az  FRC mini srácai a második  helyen álltak, de valamennyi riválisukat legyőzték, és aranyérmesek lettek. Az eredmény a klub türelmes utánpótlás nevelési munkájának köszönhető, hiszen van olyan játékos a csapatban, aki  már óvodás kora óta versenyzik.
A bajnoki címet az alábbiak harcolták ki, állnak: Láng Gábor edző, Bartos Alexandra (Hétvezér),  Kupa Miklós (Zentai), Kenyér Gábor (Tolnai), Köves Balázs (Német László), Horváth Kristóf (Felsővárosi), Gyolcsos Ferenc edző.  Térdelnek: Horváth Szabolcs (Vasvári), Molnár József (István Király), Völgyi László (Hétvezér), Cserki Kristóf (Balatonfőkajár), Kővári Mátyás (Hétvezér), Hullan Rajmund (Hétvezér).
 A kupasorozatban a Fehérvár RC kölyök csapata is megmérettetett, és végül az Esztergom mögött a második helyen végzett, ami nagyszerű eredménynek mondható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!