Sport

2012.03.10. 07:02

NB II-es labdarúgás: szombaton Vidi II-Paks II, Gyirmót-Dunaújváros PASE

Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, a "kisvidi" ma 14.30-tól a Paksot fogadja, a Dunaújváros Pálhalma 17 órától Gyirmóton játszik.

Matók János

Amolyan rangadóra kerül sor ma 14.30-tól Felcsúton, ahol a Videoton-Puskás Akadémia közvetlen üldözőjét, a Paks FC második csapatát látja vendégül. A piros-kékek előnye 3 pont a rivális előtt.
- Segítőm, Csucsánszky Zoltán egy felkészülési mérkőzésen és a múlt heti bajnokin látta a paksi csapatot. Az általa elmondottak alapján is,  óva intek mindenkit az elbizakodottság szikrájától. Mert  rendkívül kellemetlen  benyomást kelt a fiatal erőkből álló paksi együttes. Nagyon masszívak, ütnek, vágnak, csúsznak a pályán, nehéz játszani ellenük. A védelmük is jól szerepel, kevés gólt kaptak az eddigi mérkőzéseiken. Nekünk legalább olyan koncentrált játékot kell nyújtanunk, mint ahogy azt az MTK elleni bravúros döntetlennél is tettük legutóbb. Arra az eredményünkre a paksiak is felkapták a fejüket, s azt is jól tudják, hogy a legutóbbi kilenc bajnoki meccsünkön veretlenek maradtunk. Nyilván az a céljuk, hogy ezt megtörjék, ám  mi természetesen győzni szeretnénk, csak a három ponttal lennénk elégedettek  - mondta Hartyáni Gábor, a Videoton-Puskás Akadémia mestere.
Ami a kisvidi hiányzóit  illeti, Varga egész héten beteg volt, nem is edzett a csapattal, Babos továbbra is külön gyakorol, s az egyik edzésen a kapus Czirjék,  aki az MTK ellen kiválóan védett,  megsérült, idegbecsípődés miatt hiányzik. Felépült viszont Máté, és betegsége után Soós is rendelkezésre áll, valamint a szerb hálóőr, Pajovics is visszatér.      
A Vidi II várható összeállítása: Pajovics  Margitics, Papucsek, Apostolopoulos, Farkas N.  Molnár, Macsi-cza, Király, Jeff Silva  Uros Nikolics  Máté.  
A fehérváriaknál  nehezebb dolguk lesz a Dunaújváros Pálhalma ASE játékosainak: ugyanis Jakab Elek vezetőedző csapata Gyirmóton lép pályára, ma 17 órától.  A  házigazda a jelentős hátránya ellenére sem tett le az NB I-be való feljutásról, ezért is igazolta le a télen Csizmadiát, Ferenczit, Fitost és a kapus Somodit,  ám már a tavaszi nyitányon kikapott Kozármislenyben. Csak ne ma álljanak ezért bosszút...


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!