Sport

2010.09.18. 02:28

Sok kapott gól, vereség a vége

Villach - Az EBEL 3. fordulójában tegnap este nehéz ellenfél várt a Sapa Fehérvár AV19 együttesére, Ulf Weinstock alakulata a mindig acélos Villach SV otthonába látogatott.

Bobory Balázs

Nem mondhatni, hogy jól jöttek volna ki az első húsz percből az albások - Hetényi - Horváth, Tokaji (2), Sofron 1, Vas M., Ladányi (1), Jobb, Ackeström, Fekete, Holéczy (2), Kovács 2, Orbán, Kranjc, Palkovics, Martz, Mihály, Maklári, Fodor, Nagy G., Vaszjunyin. - Veszélyesebb volt a Villach, de a 12. percig nem tudott vezetést szerezni. Ackeström ekkor azonban éppen 210 perces kiállítását töltötte a padon, Kuznik pedig bevette Hetényi kapuját, 1-0. A létszámfölényes gólt büntetőből szerzett találat követte, Damonnal szemben szabálytalankodtak gólhelyzetben, a sértett élt a lehetőséggel, 2-0. A fekete leves a 20. percben érkezett egyenlő létszámnál: MIchael Raffl Damon passzát értékesítette , 3-0.

A második harmadban kapaszkodott a Sapa, Kovács távoli lövéssel szépített, ám a büntetőpadról éppen visszatérő Ferland visszaállította a három gól különbséget, 4-1. Még szerencse, hogy villant az első sor, és Sofron kilőtte a rövid sarkot, volt miben reménykedni a záró periódus előtt, 4-2.

Az álmok gyorsan szertefoszlottak, Martin és Kristler góljaival újra elhúzott a Villach, 6-2. Kovács újabb találata kozmetikázást jelentett, végül Nico Toff mondta ki a zárszót, 7-3 (3-0, 1-2, 3-1) arányban nyert a Villach.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!