Sport

2009.09.04. 02:29

Kettesfogathajtás egy magyar világsztárral

Székesfehérvár - Szombaton 10 órától a kettesfogatok veszik birtokukba a Vásárteret, erről tartott sajtótájékoztatót a városháza kis tanácstermében Brájer Éva, a kulturális és turisztikai bizottság elnöke, és Pleizer József, a Székesfehérvári Lovas Sportegyesület elnöke.

Parall Bálint

Brájer személyes tapasztalatokról is beszámolt, hiszen tavaly ő is kilátogatott a Vásártérre, de megdöbbenve tapasztalta, hogy milyen gyér az érdeklődés ezen az abszolút izgalmas és látványos viadalon. Éppen ezért karolta fel ő is a fehérvári futam ügyét, s ha minden igaz, közreműködésével egy magyar világsztárt is sikerül a Vásártérre csalogatni, de hogy ki ő, azt a szervezők nem árulták el.

A fehérvári verseny a megyei C kategóriás kettesfogathajtó-bajnokság kilencedik állomása lesz. (A záró fordulót jövő szombaton Seregélyesen rendezik.) Az összetett versenyben a sárszentágotai Baranyai László vezet, aki 10 órától 24 társával együtt vág neki a Pleizer József által megépített pályáknak az akadályhajtás első fordulójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!