Sport

2009.02.10. 03:29

Horváth is a keret tagja lett

<b>Székesfehérvár</b> - Az FC Fehérvár labdarúgója, ifj. Horváth Gábor vasárnap kapta a hírt, miszerint hétfőn Ferihegyen van jelenése, mert ő is elutazik Izraelbe, a barátságos meccsre.

Matók János

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán 18 órakor Ramat Ganban, Izrael ellen játszik barátságos mérkőzést. A találkozóra Erwin Koeman még két hete egy 24 fős bő keretet jelölt ki, amit a múlt héten szűkített le. Az elsőnek még ifj. Horváth Gábor, az FC Fehérvár védője is tagja volt, majd az utazókeretből már kikerült. Vasárnapig.

- Édesapám szólt, hogy a válogatott technikai igazgatója, Szekeres Tamás keres, mert hétfőn ott kell lennem a ferihegyi repülőtéren, hiszen végül én is elutazok Izraelbe. Erre azért került sor, mert a Hollandiában futballozó Vermes Krisztián megsérült. Egy ilyen hírnek egy sportoló természetesen megörül, s így tettem én is. Azt persze előre még nem tudhatom, hogy a barátságos mérkőzésen pályára léphetek-e, de amennyiben lehetőséget kapok, úgy minden erőmmel azon leszek, hogy a lehető legjobb teljesítménnyel rukkoljak elő - mondta még a felszállás előtt az FC Fehérvár játékosa.

Budapestről 3 és fél órás repülőút után érkezett meg a magyar miniküldöttség: a szakmai stáb mellett csak három játékos: Horváth, Köteles és Rudolf szállt fel a gépre, a keret többi tagja külföldről érkezett meg Izraelbe. Elsőként Hajnal Tamás Dortmundból, majd később a többiek is megérkeztek, s 18 órakor már edzettek is a stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!