Sport

2009.01.27. 03:29

Foci bizonyítana a Volánban

<b>Székesfehérvár</b> - Az Alba Volán SC jégkorong-csapata ma, az EBEL 51. fordulójában a Graz 99ers együttesét fogadja 19.15 órától. A 4. sor jobbszélsője, Fodor Szabolcs nagyon várja az összecsapást.

Bobory Balázs

Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a közkedvelt Foci ebben a szezonban jobbára csak epizódszerepeket kapott az Alba Volánban, és előfordult, hogy a farmcsapat mérkőzésére utazott ahelyett, hogy mondjuk valamelyik EBEL-csapat ellen lépjen jégre. Az erőszakos szélső - akit ütközéseiért, látványos ökölharcaiért elismer a nép - nem zuhant magába, az utóbbi összecsapásokon pedig bizonyítja, hogy lehet rá számítani. Az Innsbruck ellen még előkészítőként jeleskedett, a Villach ellen viszont már egyenlítő gólt lőtt a második harmadban. Láthatóan nagyon boldog volt utána...

- Egyre jobban alakulnak a dolgok, tényleg nem ment rosszul az utóbbi pár találkozón. Jobb lett volna, ha korábban sikerül ilyen produkcióval előrukkolni, mondjuk amikor betegségek tizedelték a csapatot, korábban pedig kevesebb lehetőséget kaptam. Kellett néhány összecsapás, hogy ismét meccsrutint szerezzek, vasárnap tényleg jól éreztem magam a jégen - kezdte Fodor Szabolcs.

Egy sportolónak mindig nehéz lehet feldolgozni a mellőzöttséget, természetesen a csatárnak sem volt könnyű tűzben tartania magát.

- Ilyen esetekben mindig vannak mélypontok, lelkileg összeuhan az ember, de aztán törekedni kell, hogy a lehető legjobbat nyújtsam, ha lehetőséget kapok. Ez a célom most is, jó teljesítménnyel szeretnék előrukkolni a hátralévő mérkőzéseken, talán egy picit sajnálom, hogy most közeledik a szezon vége. Vasárnap, a Villach ellen jól játszott a sorunk, az egyenlítő gólunk után kifejezetten felszabadultak voltunk, jó lenne ezt a teljesítményt kedden, a Graz ellen is megismételni - mondta zárszóként Fodor.

Valóban, a mai ellenféllel szemben van törlesztenivaló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!