Balog Bors

2019.11.21. 07:00

Bűn és bűnhődés: a pénztől az intimitásig

November 11-én a Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű iskolába ellátogatott két színész tanonc, akik egy kis előadással készültek a diákok számára.

Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola

A program Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkijnek a Bűn és bűnhődés című regényén alapszik; egy interaktív játék, ahol a gyerekek csapatokat alkotva készítenek egy szereplőt és tulajdonságokat adnak nekik. Ezután a játékmester elkezd mesélni egy történetet, ahol a csapatok dönthetnek arról, hogy a két lehetőség közül mit csinál az általuk elkészített karakter abban a szituációban. A döntés után tudják meg pontosan, hogy milyen pontokat kapnak vagy vesztenek a választott cselekvést követően. A hat tér a pénz, szolidaritás, státusz, szabadság, spiritualitás és intimitás. A helyzetek, amik a történet közben történtek, mind a Bűn és bűnhődés történetén alapul, amelynek a színházi darabját diákok hamarosan színházban fogják megtekinteni.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!