Seregélyes

2017.06.01. 13:35

Kempo kupa kicsiknek

SEREGÉLYES A Sárosdi Kempo Sportegyesület hatodik alkalommal rendezte meg nemrégiben a Seregélyes-kupát a zen bu kan kempo szakág 12 év alatti gyermek versenyzői számára a baptista általános iskola sportcsarnokában.

V. Varga József

A sárosdi Koncz Emese (j) különdíjat is átvehetett Fotó: Török László

A viadalon 31 csapat mintegy 200 kempósa vett részt - számolt be a kupáról Koncz Gábor, a szervező egyesület egyik edzője, vezetője. A Sárosdi Kempo SE 23, a Székesfehérvári Kempo SE 13, a Székesfehérvári PKA pedig 10 indulóval képviseltette magát a megmérettetésen. Nagyszerű eredményei alapján különdíjat kapott a Sárosdi Kempo SE ifjú üdvöskéje, Koncz Emese, aki a lányok között a válogatott divízióban a legtöbb pontot gyűjtötte. Aranyérmet szerzett katában, stop semi contactban és C-viadalban, míg ezüstérmet önvédelemben és fegyveres formagyakorlatban. A seregélyesi küzdelem az év tavaszi szezonjának záró versenye volt, de a kempósok ezután sem pihenhetnek, a sárosdi egyesületből például negyvenen készülnek a június végén Egerfelsőtárkányban megrendezendő edzőtáborra. A táborban Kugler András fekete övre vizsgázik, Tóth Ádám 2. danra, renshi Kordás István és renshi Koncz Gábor pedig egyaránt 4. danra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!