Sárkeresztes

2015.09.28. 17:06

Ismét sikeres volt a harmadik alkalommal megtartott Szent Mihály nap

Sárkeresztes – Változatos programokat szerveztek a harmadik alkalommal megtartott Szent Mihály nap alkalmából a faluban, idén Varga Miklós volt a sztárfellépő.

Civil Tudósítónktól

Az időjárás is a kegyeibe fogadta a keresztesieket, így az előző napok esős, szeles időjárásához képest enyhén borús időben lépett fel a Figurázó néptánccsoport. A helyi táncosokat egy székesfehérvári illetőségű zenekar, a Speakers of Zion követte, akik reggae zenét játszanak, és tagjaik között tudhatják a sárkeresztesi Schneider Róbertet is. A Sárkeresztesért Egyesület a programok közepette az érdeklődő település lakókat pusztapörkölttel vendégelte meg, ami mindenki számára jól esett az enyhe őszi időben. Eközben a gyermekek a sportpályán gumiabroncs hajtással szórakoztatták magukat.

A Szent Mihály-napi műsorban fellépett a Speakers of Zion, amely tagjai közt tudhatja a keresztesi Schneider Róbertet is. Fotó: Igari Balázs

Este hattól a sztárvendég, Varga Miklós nagysikerű előadását élvezhették az érdeklődők, majd pedig a közös fotózkodást követően a SAPKA Művészeti és Tűzzsonglőr Egyesület bemutatóját tekinthették meg a programokra kilátogatók, akik közös tűzgyújtással és a tűz adta meleg melletti beszélgetéssel zárták a Szent Mihály napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!