Sárbogárd

2016.12.08. 21:37

Mikulásfutás karácsonyig

Sárbogárd - A mezőfalvi maratonfutó, programszervező Mikulásfutása november első felében startolt a velencei nagycsaládosok rendezvényén.

V. Varga József

Kovács István, a lappföldi Télapó, Joulupukki hazai futónagykövete iskolákba, óvodákba, kórházak gyermekosztályaira látogat el karácsonyig tartó akcióján: együtt kocog a gyerekekkel, feltöltik a madáretetőket, naplóba gyűjti kívánságaikat, rajzaikat, üzeneteiket, adományokat fogad és ajándékokat visz, filmet vetít a lappföldi Télapó otthonáról.

Kovács István futónagykövet (Fotó: V. Varga József)

Amint megtudtuk tőle: az idén hűséges partnereit keresi föl a településeken. A települések a teljesség igénye nélkül, ahol megfordult már, illetve ahova készül: Daruszentmiklós, Dunaújváros, Hantos, Nagylók, Sárbogárd, Sárszentágota, Székesfehérvár, Tata, Velence. Vajdasági programjait (a többi között Horgos, Magyarkanizsa, Martonos, Oromhegyes) már évek óta a székesfehérvári önkormányzat támogatja.

Pista azt is hozzá tette: ahova hívják, szívesen megy!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!