„Állj meg egy percre, figyelj magadra”

2022.10.14. 21:00

Egészségnapot tartanak Ercsiben

Szűrővizsgálatokkal és tudatosságra ösztönző programokkal egybekötött egészségnapot szervez az Ercsi Egészséges Életmód Egyesület október 15-én, szombaton.

Héjj Vivien

Az eseménynek helyet adó Ercsi Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtárban 8 és 12 óra között szűrővizsgálatokkal és megannyi érdekes, egészséges életmódhoz kapcsolódó programmal várják az érdeklődőket. 

A helyszínen lesz koleszterin- és vércukor-, véroxigén- és vérnyomásmérés, valamint testtömegindex-meghatározás. Előzetes bejelentkezés alapján lehetőség lesz részt venni különféle szűrővizsgálatokon, valamint ingyenes szemvizsgálaton is. Előadást tart Kartaly-Fodor Zsuzsa kineziológus és bűnmegelőzési tanácsokkal, tesztekkel készül az alkalomra Bali Imre rendőr főtörzszászlós.

Mindeközben életmód tanácsadás, ételkóstolók, kistermelői és kézműves vásár is színesíti a programpalettát, valamint az Ercsi Rendőrörs közreműködésével ingyenes BikeSafe regisztrációra is lehetőség lesz a helyszínen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!