Rendőrségi

2012.02.22. 19:12

Ittasan karambolozott egy fideszes képviselő

Az M30-as autópályán a szalagkorlátnak ütközött Tilki Attila fideszes országgyűlési képviselő még február 9-én. Tilki Attila közleményben tudatta, hogy a baleset után a szervezetében alkoholfogyasztást mutatott ki a vérvétel, s jelezte: vállalja a balesetével kapcsolatos következményeket.

MTI

A balesetet szenvedő képviselő - aki egyben Fehérgyarmat polgármestere is - a történtekről írva azt is megemlítette, hogy aznap reggel csúszós úton vezetett, amikor az M30-as autópályán a saját autójával a szalagkorlátnak ütközött.

"Bár személyi sérülés nem történt, a rendőrséget az esetről magam értesítettem, kiérkezésük után pedig - lemondva mentelmi jogomról - azonnal és önként vállaltam az alkoholszonda megfújását, majd a vérvételt, amely alkoholfogyasztást jelzett" - áll az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Tilki Attila azt is hozzátette: a történtek jogi következményeit vállalja.

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére azt mondta: február 9-én a reggeli órákban az M30-as autópálya megyei szakaszán egy személygépkocsi vezetője a csúszós burkolaton megcsúszott járművével, és balesetet szenvedett.

A balesetben senki sem sérült meg. A körülményeket szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség - tette hozzá a szóvivő.

Tilki Attilát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 10. számú, fehérgyarmati egyéni választókerületében választották országgyűlési képviselővé. 2006-tól a település polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!