Rendőrségi

2006.08.07. 02:29

Fának ütközött egy autó a 81-es főúton

Mór (bm) - Négy súlyos sérültet emeltek ki a mentősök abból a gépjárműből, amely vasárnap kora reggel fának ütközött a 81-es főúton.

Mórocz Zsolt

Fának ütközött egy autó Mór után a 81-es főúton; első információk szerint négy sérült van; mentők, tűzoltók, rendőrök indultak a helyszínre - hallottam vasárnap reggel a vonal túlsó végén a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletesének, Udvardi János főhadnagynak jól ismert hangját. Szakadó esőben autóztam Mór felé a szinte forgalommentes 81-esen, amikor az esőfüggönyt megtörve szemből kék fények villództak: egymás után három mentőautó száguldott Fehérvár felé a sérültekkel. Aztán a 31-es kilométerszelvénynél rendőrautók álltak, s a Fehérvár felé vezető sáv mellett egy fának ütközött Opel állt - az eleje összeroncsolódott, az akkumulátor és a rendszám például a járműtől távolabb volt. A móri és fehérvári mentők négy súlyos sérültet vittek a megyei kórházba, a móri tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!