Rendőrségi

2015.10.21. 07:42

Székesfehérváron zsebtolvajt és körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök

Rendőrségi hírek, az elmúlt 24 óra intézkedései Fejér megyében.

Székesfehérvár, Liszt Ferenc utcában igazoltattak egy férfit a járőrök 2015. október 20-án. A férfiről az igazoltatás során megállapították a rendőrök, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki ellene ittas járművezetés vétsége miatt. A körözött személyt elfogták, majd előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyáron elkövetett bűncselekmény miatt. A gyanúsított elismerte az ittas járművezetés elkövetését.

Székesfehérvár, Budai úton lévő sörözőbe hívtak rendőri segítséget lopás miatt 2015. október 20-án. A helyszínen a járőrök elfogtak és a kapitányságra előállítottak egy 52 éves nőt, aki egy ott szórakozó férfi bizalmába férkőzve, annak pénztárcáját a benne lévő pénzzel zsebéből eltulajdonította. J. Ferencnét a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!