Rendőrségi

2015.09.26. 07:27

Drog Dunaújvárosban, bolti tolvaj Székesfehérváron - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Alufóliával bélelt táskában próbált edzőcipőt lopni egy férif Székesfehérváron.

A rendőrök Dunaújvárosban, az Erkel kertben ellenőriztek egy 38 éves férfit 2015. szeptember 25-én hajnalban. Az igazoltatás során a férfi ruházatában fóliába csomagolva kábítószergyanús anyagot találtak, ezért a helyi lakost a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Székesfehérváron, a Holland fasoron lévő áruház biztonsági őrei kértek rendőri segítséget 2015. szeptember 25-én délután. A vagyonőrök egy 43 éves férfit értek tetten az üzletben, aki egy alufóliával bélelt táskában próbált meg egy edzőcipőt eltulajdonítani. A kiérkező rendőrök Ny. Viktort elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A körzeti megbízottak 2015. szeptember 25-én délután Pákozdon, a Budai úton igazoltattak egy kerékpárral közlekedő külföldi férfit. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy román állampolgár körözését bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Járásbíróság elrendelte, ezért a férfit elfogták és a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!