Rendőrségi

2015.02.10. 07:53

Járművezetéstől eltiltott személlyel szemben és baleset miatt intézkedtek a rendőrök

A 8111-es számú úton baleset miatt, Székesfehérváron járművezetéstől eltiltott személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. február 9-én 9 órakor a 8111-es számú út 5. kilométerszelvényében, Kajászó közelében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 48 éves tordasi férfi elveszítette uralmát Mitsubishi típusú gépjárműve felett, az útpadkára sodródott, majd a jármű tetejére borulva állt meg. A gépjárművet vezető férfi megsérült. A baleset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A járőrök Székesfehérváron, a Tátra utcában vontak intézkedés alá 2015. február 9-én 16 óra 30 perckor egy gépjárművet és az azt vezető 33 éves férfit. Az egyenruhások az ellenőrzés során megállapították, hogy a Fiat típusú gépkocsit vezető helyi lakos annak ellenére vesz részt a közúti forgalomban, hogy járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért a rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!