Rendőrségi

2015.01.09. 08:30

Kábítószer birtoklás és körözés

Székesfehérváron kábítószer birtoklás miatt, Dunaújvárosban körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

Székesfehérvár, Kelemen Béla utcából 2015. január 8-án 10 órakor arról érkezett bejelentés, hogy egy ott élő férfiről azt feltételezik a hozzátartozói, hogy kábítószert fogyasztott. A helyszínre érkezett járőrök felszólítására az intézkedés alá vont 24 éves helyi lakos ruházatából alufóliába csomagolt növényi származékot adott elő. Az igazoltatott személy zavart tekintete, sápadt arca és pupilláinak fokozatos tágulása is arra utalt, hogy korábban pszichotróp anyagot vett magához. Az egyenruhások a férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. Az ügyben kábítószer birtoklás vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak a nyomozók.

Dunaújváros, Arany János utcában az egyenruhások 2015. január 8-án 9 óra 30 perckor intézkedés alá vonták K. Tamás István 27 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy ellene a Dunaújvárosi Járásbíróság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit, elfogását követően az egyenruhások előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahonnan a Dunaújvárosi Járásbíróságon megtartott tárgyalásra kísérték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!