Rendőrségi

2014.12.15. 08:21

Kábítószert árulót fogtak el Fehérváron, körözött személyt állítottak elő Dunaújvárosban

Székesfehérváron kábítószer birtoklás miatt, Dunaújvárosban körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

Székesfehérváron, az egyik Budai úti szórakozóhelyről 2014. december 14-én 2 óra 30 perckor arról érkezett állampolgári bejelentés, hogy ott egy férfi kábítószert árul. A helyszínre érkező járőrök igazoltatták B. Sándor 47 éves és Cs. Zoltán 26 éves székesfehérvári lakosokat. Ruházatuk átvizsgálása során mindkét személynél kábítószer gyanús anyagot és injekciós fecskendőket találtak a rendőrök. Ezt követően mindkét székesfehérvári férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók.

Dunaújvárosban, a Március 15. téren 2014. december 14-én 1 óra 7 perckor az egyenruhások igazoltattak egy 23 éves nagyvenyimi lakost. A férfiról a járőrök megállapították, hogy ellene a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogató parancsot adott ki. Sz. Csabát előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!