Rendőrségi

2014.09.22. 07:21

Telefontolvajt fogtak - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

A székesfehérvári rendőrök telefontolvajt, a Készenléti Rendőrök körözött férfit fogtak el az elmúlt 24 órában.

Székesfehérvár egyik hipermarketéből érkezett lakossági bejelentés a Rendőrségre 2014. szeptember 21-én délben. A 20 éves sértett a helyszínre érkező rendőröknek beszámolt arról, hogy mobiltelefonját az áruház mellékhelyiségéből egy ismeretlen eltulajdonította. Röviddel a bejelentést követően a gárdonyi rendőrök intézkedés alá vontak egy személygépkocsit és annak utasait, melynek során a keresett telefon előkerült. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2014. szeptember 21-én Bicske település vasútállomásán intézkedtek egy óbaroki lakossal szemben. A férfi ellenőrzése során a járőrök megállapították, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot adott ki ellene kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 23 éves körözöttet az egyenruhások elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!