Rendőrségi

2013.11.26. 15:15

Ercsiben és Ráckeresztúron terjesztette a drogot (Videóval!)

A dunaújvárosi rendőrök a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak a segítségével fogták el a 24 éves kábítószer-kereskedő ercsi férfit, a drogot a sütőbe és a ház kertjébe rejtette.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével fogták el a dunaújvárosi nyomozók 2013. november 22-én 21 óra 30 perckor Ercsiben azt a 24 éves férfit, akit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak.

B. Nándor ercsi lakos a gyanú szerint több hónapon keresztül árult kábítószert fiataloknak Ercsiben és Ráckeresztúron. A drog terjesztéséből tartotta el magát és családját.

 

Amikor a rendőrök elfogták, házkutatást tartottak nála. Tigi, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószer-kereső kutyájának segítségével vizsgálták át otthonát és autóját is. A nyomozók a ház kertjében, a kerítés mellett nylonzacskóban 23 darab alufóliacsomagot találtak, melyek zöld növényi törmeléket tartalmaztak. Ezen kívül a lakás gáztűzhelyének sütőjéből két szigetelőszalaggal lezárt vitaminos dobozból tabletták kerültek elő. A kábítószergyanús anyagokat a rendőrök lefoglalták ugyanúgy, mint a házban talált készpénzt és mobiltelefonokat is.

 

A fiatalembert a MEKTA munkatársai előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették.

 

Az éjszaka a rendőrök még előállították a rendőrkapitányságra azokat a fiatalokat is, akiket kábítószer-fogyasztás gyanúja miatt mintavételre vittek. Őket tanúként hallgatták ki.

 

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását. Ezt azonban nem tartotta indokoltnak a Székesfehérvári Törvényszék. A terhelt házi őrizetét rendelte el.

 

Az ügyben szakértők kirendelése mellett továbbfolyik a nyomozás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!