Rendőrségi

2013.09.17. 09:52

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Családi veszekedésnél, hangoskodóval és fatolvajjal szemben intézkedtek a rendőrök az elmúlt 24 órában.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári járőrök 2013. szeptember 16-án délután egy 71 éves férfival szemben intézkedtek. Az idős személy jogerős bírói távoltartás ellenére megjelent fehérvári  lakcímén, ahol vitába keveredett feleségével. A helyszínen megjelenő rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol megindult vele szemben a szabálysértési eljárás.

Nem sokkal később az egyenruhások szintén a megyeszékhelyen intézkedtek egy 37 éves nővel szemben. A Liszt Ferenc utcában egy padon ült, szeszes italt  fogyasztott, miközben hangosan kiabált. A szabálysértést a rendőrök felszólítására sem hagyta abba, és megpróbálta kivonni magát az intézkedés alól. Ezért a járőrök előállították a kapitányságra, ahol megindult vele szemben a szabálysértési eljárás.

A dunaújvárosi rendőrök éjszaka intézkedtek egy férfival és egy nővel szemben. A páros fél tizenkettőkor jogosulatlanul akart bemenni egy dunaújvárosi, Kölcsey utcai lakásba.  Jogellenes cselekményüket még a járőrök felszólítására sem hagyták abba, ezért előállították őket a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol megindult velük szemben a szabálysértési eljárás.

 

Fát lopott

A helyi körzeti megbízott volt az, aki 2013. szeptember 16-án délelőtt a Baracs és Nagyvenyim összekötő út mentén, az erdős területen intézkedés alá vont egy VW Transporterrel közlekedő férfit. Az autó átvizsgálása során abban a rendőr mintegy tíz mázsa frissen vágott akácfát talált. A 46 éves nagyvenyimi férfi azt mondta, hogy a fát nem ő vágta ki, azt találta darabolt állapotban. A férfit a kmb-s előállította a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol megindult vele szemben a szabálysértési eljárás. A fát a rendőrök lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!