Rendőrségi

2012.11.04. 08:28

Több körözött személyt fogtak el a rendőrök

Fejér megye - Lopás, csalás miatt körözött embereket is elfogtak a megyében szombaton.

feol.hu

A körzeti megbízottak november 3-án délelőtt Sárszentmihályon, a Kastély utcában egy 20 éves székesfehérvári férfivel szemben intézkedtek. A fiatalember ellenőrzése során kiderült, hogy ellene a Székesfehérvári Rendőrkapitányság csalás elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki, így a rendőrök elfogását követően előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.  

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra tegnap este egy másik körözött személyt is előállítottak. A 21 éves, szintén székesfehérvári férfit a járőrök Székesfehérváron, a Gerle utcában vonták ellenőrzés alá. Ennek során derült ki, hogy lopás miatt keresik a fehérvári nyomozók egy folyamatban lévő bűnügyben. A rendőrök őt is elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően bűnügyi őrizetbe vették.  

A felcsúti körzeti megbízott is körözöttet fogott szombaton. Felcsúton, a Rákóczi utcában igazoltatott egy férfit, akiről ellenőrzése során kiderült, hogy a Budapesti Fővárosi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, melyben kérték a személy őrizetbe vételét és 72 órán belül a bíróság elé állítását. Így a KMB-s a férfit elfogta, majd előállította a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!