Rendőrségi

2012.09.20. 12:12

Téglával vágta fejbe élettársa lányát

Székesfehérvár - Családi veszekedés durvult el egy Budai úti lakásban, ahol egy nőt ököllel, majd téglával is megütöttek. A rendőrségnek kellett intézkednie.

feol.hu

Családi veszekedéshez riasztották szerdán délután a rendőröket Székesfehérváron, a Budai út egyik lakásába, ahol egy nőt bántalmazás ért - számolt be az esetről csütörtökön a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint később kiderült, az egy fedél alatt élő 52 éves férfi, valamint élettársának 38 éves lánya között alakult ki vita, ami odáig fajult, hogy tettlegességre is sor került. A férfi a nőt több alkalommal ököllel arcon ütötte a lakásban, majd miután a sértett kimenekült az udvarra, ott ráncigálta, lökdöste, rugdosta, majd egy fél-téglával több alkalommal fejbe is vágta. A bűncselekménynek szemtanúja volt a nő két kiskorú gyermeke is.

A rendőrök mentőt hívtak a sértetthez, akik beszállították a kórházba további ellátása végett. A bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. 

A férfit a járőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ennek során beismerte a bűncselekmény elkövetését, de hozzátette, hogy a bántalmazás kölcsönös volt.

Mivel fájlalta a fejét, ezért a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik őt is beszállították a kórházba.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!