Rendőrségi

2012.09.05. 17:07

Emberölés kísérletével gyanúsítható férfit keres a rendőrség (Frissítve)

Székesfehérvár - A férfi felgyújtott egy fehérvári sörözőt, és halálosan megfenyegette az ott dolgozó nőt - tájékoztatott a rendőrség. A 46 éves férfi elmenekült, ellene országos körözést adtak ki, de a felkutatásában a lakosság segítségét is kérik.

feol.hu

Hajnalban riasztották a rendőröket és a tűzoltókat egy fehérvári sörözőben történt tűzesethez. Az adatgyűjtéseket és kihallgatásokat követően derült ki, hogy szándékos gyújtogatás történt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet elkövetése miatt indított büntetőeljárást az ügyben. A bűncselekmény elkövetésével a büntetett előéletű 46 éves Nyikos István gyanúsítható, aki ellen körözést adott ki a főkapitányság.

Az elsődleges adatok alapján a fehérvári Budai úton található sörözőben vita alakult ki a helységet bérlő férfi, valamint az egyik ott dolgozó fiatal nő között. A férfi ennek során tüzet gyújtott, majd a nőt annak megölésével fenyegette.

A tűz keletkezése után a nőnek sikerült kimenekülnie a sörözőből. Ezt követően a férfi is elhagyta a helyszínt. Azóta holléte ismeretlen.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet elkövetése miatt indított büntetőeljárást az ügyben. A bűncselekmény elkövetésével a képen látható 46 éves Ny. István gyanúsítható.

A büntetett előéletű személlyel szemben országos körözést adtak ki a nyomozók, de a lakosság segítségét is várják a férfi mielőbbi tartózkodási helyének felkutatása érdekében.

A rendőrség kéri, hogy aki a férfi hollétéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikét.


(Frissítés: a gyanúsítottat elfogták a rendőrök, fényképét levettük az oldalról)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!