Rendőrségi

2012.09.09. 05:25

Bűnügyi őrizetbe vették az ittasan tinédzsert gázoló férfit

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt vasárnap hajnalban Lajoskomárom belterületén, ahol egy személygépkocsi elgázolt egy 15 éves lányt. A balesetet okozó siket-néma sofőr elhagyta a helyszínt, de később testvérével visszament oda. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív volt, a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

Fejér Megyei Hírlap

A baleset részleteiért lapozzon!

OLDALTÖRÉS: Ittasan gázolta halálra a tinédzsert, majd elhajtott

Ittasan gázolta halálra a tinédzsert, majd elhajtott

Ittasan gázolta halálra a tinédzsert, majd elhajtott

Ittasan gázolta halálra a tinédzsert, majd elhajtott

Németh–Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányság szóvivője arról tájékoztatott, hogy hajnali négy óra előtt pár perccel érkezett a jelzés Lajoskomáromból arról, hogy egy VW Passat elgázolt egy fiatal lányt, majd elhagyta a helyszínt. A bejelentés után – amit a lány nevelőapja tett – a rendőrök és a mentők azonnal a helyszínre érkeztek. A 15 éves lány életéért hosszan küzdöttek a mentősök, de már nem tudták megmenteni, a helyszínen meghalt.      

Elsődleges információink szerint a lány és nevelőapja közvetlenül az útpadka mellett, az úttest szélén haladt egy jó közvilágítással rendelkező útszakaszon, amikor a baleset bekövetkezett. Az apa a balesetben nem sérült meg. 

Már megkezdődött a rendőri intézkedés, amikor a helyszínen megjelent egy 30 éves siket-néma mezőszilasi férfi, akit testvére szállított oda. Kiderült, ő okozta a balesetet.

A rendőrök alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott. Így mintavételére is sor került.

A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!